PRX-T33 - biorevitalizare fără ace

Biorevitalizarea cu PRX-T33 este un tratament dermato-cosmetic revoluționar pentru piele, ușor de utilizat și aplicat, nedureros, cu efecte imediate constând în revitalizarea pielii de pe față, gât, decolteu, corp și cu rezultate excelente în tratarea cicatricilor atrofice adânci, a vergeturilor,  în potențarea altor proceduri estetice.

  • biorevitalizarea fără ace PRX-T33 pentru față, gât și decolteu
    este primul pas către un ten mai tânăr și mai sănătos, ridurile vor fi diminuate sau vor dispărea complet, iar pielea va fi mai fermă.
  • PRX-T33 poate fi utilizat individual, dar și în combinație cu alte proceduri estetice. Nu există pericolul conflictelor, iar rezultate sunt deosebite.
  • tratament fără frosting, fără exfoliere, fără foto-sensibilizare, fără injecții
  • PRX-T33 conține o formulă unică combinată de acid tricloracetic (TCA 33%), apă oxigenată (H2O2) și acid kojic 5% care ajută la regenerarea celulelor.

Care este diferența dintre un peeling chimic clasic și PRX-T33

PRX-T33 este soluția optimă de revitalizare fără injecții, combinația de substanțe componente realizând o biostimulare în profunzime, fără efecte nocive asupra pielii. 

PRX-T33 este diferit de peeling-ul chimic clasic, are rezultatele unui peeling medium, dar fără efectele generate de acesta (descuamări, iritații, perioadă de recuperare necesară).

PRX-T33 se poate folosi în toate anotimpurile, nu există o limită de vârstă și este recomandat femeilor și bărbaților deopotrivă.

PRX se foloseste pentru a imbunatati pielea de pe față, corp, dar si in tratamentul ciactricilor si vergeturilor.

Lungimea De Undă

Dacă ai auzit deja de laser Alexandrite vs Dioda și nu ai înțeles exact care este diferența dintre ele, sau care este mai bun, e momentul să o lămurim acum: diferă prin lungimea de undă. Astfel, lungimile de undă mai mici au în general rezultate pentru firul de păr mai subțire și pe pielea mai deschisă la culoare, în vreme ce lungimile de undă mai mari sunt mai eficiente pe firul de păr mai gros și pe tenul mai închis la culoare. Principalele lungimi de undă folosite în epilarea laser sunt Alex 755nm (nanometri), Diode 810nm și Yag 1060nm, în vreme de strămoșul laser Ruby (694 nm) este din ce în ce mai puțin folosit. Cele mai bune rezultate sunt obținute pe lungimile corespondente Alex și Diode, cu mențiunea că Alex este mai puțin eficient pentru tenul închis și firul de păr mai gros, în vreme ce datorită lungimii de undă superioare, epilarea cu laserul Diodă presupune mai puține ședințe până la eliminarea completă a părului nedorit. La clinica Top Skin folosim laserul Diode (810 nm) Primalase HR Excellence, care asigură cele mai bune rezultate în materie de epilare definitivă!

CLINICA TOP SKIN

Biorevitalizare fără ace cu PRX-T33

PRX T33 – biorevitalizare fără ace

Tratament revoluționar pentru diminuarea sau eliminarea completă a ridurilor, ten mai tânăr și mai sănătos, piele fermă!