Tratamente pentru bărbie și linia mandibulară

Bărbia reprezintă un element esențial al fizionomiei și joacă un rol important în echilibrarea trăsăturilor feței, în special în cazul nasului și al buzelor. Corectarea și augmentarea bărbiei cu fillere pe bază de acid hialuronic reprezintă o soluție non-chirurgicală, neinvazivă și rapidă pentru îmbunătățirea proporțiilor feței și definirea liniei mandibulare.

Beneficiile augmentării bărbiei

Datorită scăderii producției de colagen odată cu înaintarea în vârstă, pielea își pierde fermitatea și apare o lăsare a țesuturilor feței, în special în treimea inferioară, ceea ce duce la pierderea definiției liniei mandibulare, riduri și falduri în jurul bărbiei și accentuarea bărbiei duble.

Augmentarea bărbiei nu doar că ajută la definirea și modelarea acesteia, ci are și un efect pozitiv asupra semnelor de laxitate, prin definirea liniei mandibulare.

Augmentărea bărbiei are multiple beneficii. Aceasta îmbunătățește definirea bărbiei și a liniei mandibulare, echilibrează profilul feței prin proiectarea înainte și/sau în jos a bărbiei, lungește bărbia, creând proporții mai estetice ale feței și remodelează bărbia într-o formă mai feminină sau mai masculină, în funcție de dorințele pacientului. 

De asemenea, augmentarea bărbiei poate alungi și îngusta fața, în special când este combinată cu injectarea de toxină botulinică pentru hipertrofie de mușchi maseteri, poate corecta asimetriile de bărbie și poate ameliora laxitatea din treimea inferioară a feței, inclusiv pielea căzută la nivelul liniei mandibulare, ridurile periorale, ridurile „marionette” și bărbia dublă.

CLINICA TOP SKIN

Tratamente cu acid hialuronic

Îmbunătățirea aspectului estetic al buzelor prin volum sau reconstrucția unor zone cu probleme!