Mărire și ridicare pomeți

Pomeții bine definiți sunt simbolul universal al frumuseții, însă nu toți ne-am născut cu această trăsătură. Din fericire, astăzi avem la dispoziție o gamă largă de tratamente non-chirurgicale și minim invazive pentru a îmbunătăți conturul pomeților și a le oferi volumul pierdut în timp.

Descoperă soluția revoluționară pentru pomeții tăi căzuți sau fără volum! 

Poți obține pomeți frumoși și proeminenți fără efort și fără durere cu ajutorul injecțiilor cu acid hialuronic. 

Situați în centrul feței, pomeții sunt primii afectați de trecerea timpului, însă acum poți să le redai aspectul tânăr și proaspăt cu ajutorul injecțiilor cu acid hialuronic, o soluție rapidă și eficientă pentru a obține pomeți frumoși și proeminenți.

Cum poate ajuta acidul hialuronic

Injecțiile cu acid hialuronic sunt o soluție minim invazivă care acționează un filler temporar, care poate restaura volumul facial și poate oferi un aspect natural și tineresc. Rezultatele sunt imediate și nu necesită recuperare.

În plus, injecțiile cu acid hialuronic pot atenua și pliul nazolabial, pentru un aspect mai întinerit al întregii fețe. Acest tratament este perfect pentru cei care doresc să-și redescopere frumusețea naturală a feței, fără a fi nevoie de intervenții chirurgicale costisitoare și dureroase.

Dezvoltarea tehnologiilor estetice a făcut posibilă restaurarea pomeților, iar injecțiile cu acid hialuronic pot atinge acum rezultate de neconceput până de curând: îndepărtează oboseala de pe față, restabilesc conturul natural al pomeților, oferă o ridicare subtilă a acestora

CLINICA TOP SKIN

Tratamente cu acid hialuronic

Îmbunătățirea aspectului estetic al buzelor prin volum sau reconstrucția unor zone cu probleme!