Mărirea buzelor cu acid hialuronic

Dacă ești în căutarea unei metode non-invazive și non-dureroase pentru a obține buze mai pline și simetrice, tehnica de mărire a buzelor cu acid hialuronic cunoscută și sub numele de Russian/Babydoll/Butterfly lips poate fi soluția perfectă pentru tine! Această procedură de mărire a buzelor îți poate oferi aspectul frumos și echilibrat pe care l-ai dorit întotdeauna.

Procedura de marire a buzelor cu acid hialuronic este un tratament rapid și eficient care poate corecta asimetriile, oferindu-ți buze cu aspect natural și mai pline, fără a te supune procedurilor chirurgicale invazive.

Avantaje

Unul dintre avantajele majore ale injectării cu acid hialuronic este faptul că acesta este deja prezent în țesuturile tegumentare ale corpului nostru, fiind astfel perfect tolerat de organism. De asemenea, substanța este complet metabolizată de corpul nostru, ceea ce înseamnă că efectul acesteia este temporar, durând câteva luni.

În plus, în cazul în care nu ești mulțumită de rezultatul obținut, fillerul cu acid hialuronic poate fi dizolvat cu ajutorul enzimei hialuronidază, care distruge moleculele de acid hialuronic. Astfel, poți încerca diferite variante până când vei obține aspectul dorit, fără să îți faci griji cu privire la consecințe permanente.

De asemenea, un alt avantaj al injectării cu acid hialuronic este faptul că aceasta nu duce la apariția unui aspect inestetic și prea pronunțat după prima procedură, astfel încât rezultatul final va fi unul natural și proporțional cu trăsăturile tale.

În contrast, fillerele permanente, precum cele cu silicon, pot reprezenta un risc pentru sănătatea ta, deoarece organismul nostru poate reacționa prin declanșarea unei reacții inflamatorii locale la corpul străin. În plus, siliconul nu poate fi metabolizat de corpul nostru, astfel încât îndepărtarea acestuia poate fi realizată doar prin intervenție chirurgicală. Optează pentru injectarea cu acid hialuronic și bucură-te de buze perfecte în siguranță!

Despre procedură

Primul pas este să faci o programare la clinica Top Skin unde medicul dermatolog va analiza nevoile tale și îți va explica toate detaliile procedurii, procedura fiind personalizată pentru fiecare pacient în parte, cu diferite concentrații de acid hialuronic utilizate în funcție de nevoile specifice ale fiecărui pacient. 

Injectarea de fillere cu acid hialuronic poate fi efectuată chiar în timpul primei consultații, ceea ce înseamnă că vei putea vedea rezultatele imediat. Este important să știi că, în unele cazuri, există un risc de tumefacție sau hematoame după procedură, dar acestea sunt temporare și pot fi gestionate cu ușurință.

Procedura în sine nu durează mult – de obicei, durează mai puțin de 5 minute – dar efectul va fi vizibil imediat. Medicul specialist va injecta fillerele simetric, astfel încât buzele tale să fie frumoase și naturale. Este important să menționăm că volumul de fillere necesar depinde de zona de tratat și de preferințele pacientului. 

Bucură-te și tu de buze pline și senzuale cu ajutorul acidului hialuronic! 

Procedurile pe care le efectuăm cu acid hialuronic la clinica Top Skin le poți accesa printr-un click pe butonul de mai jos:

CLINICA TOP SKIN

Tratamente cu acid hialuronic

Îmbunătățirea aspectului estetic al buzelor prin volum sau reconstrucția unor zone cu probleme!