Tratamentul cearcănelor

Tratamentul cu acid hialuronic pentru corectarea cearcănelor este soluția ideală pentru persoanele care se confruntă cu aspectul trist și obosit al zonei de sub ochi. Această procedură este indicată atât pentru femei, cât și pentru bărbați care doresc să-și îmbunătățească aspectul fizic.

Ce cauzează cearcănele

Cearcănele sunt cauzate de o serie de factori, cum ar fi oboseala, microcirculația deficitară, genetică și îmbătrânirea pielii. Din fericire, cu ajutorul acidului hialuronic, aceste semne inestetice pot fi corectate cu ușurință și într-un mod cât mai natural.

Indicațiile pentru tratament includ șantul lacrimal, șantul palpebromalar și șantul mediojugal. Rezultatele vor fi vizibile în întreaga zonă perioculară, cu netezirea vizibilă a ridurilor și cu o întinerire puternică.

Dacă doriți să vă îmbunătățiți aspectul și să aveți o privire mai luminată și mai tânără, încercați tratamentul cu acid hialuronic pentru cearcăne și bucurați-vă de un aspect frumos și natural pentru mult timp.

Intervenția cu acid hialuronic se adresează în special zonei sensibile și fragile de sub ochi, unde lipsa de volum poate fi vizibilă la majoritatea persoanelor începând cu vârsta de 30 de ani. Cu ajutorul unui gel foarte fluid, îmbogățit cu aminoacizi, antioxidanți, minerale și vitamine, această procedură poate restabili volumul în zona infraorbitală și poate netezi aspectul cearcănelor.

Efectele tratamentului vor fi vizibile imediat, iar rezultatele vor continua să acționeze mult timp după aplicare pentru o imagine de ansamblu naturală și luminoasă. Acidul hialuronic are o remanență de lungă durată la acest nivel, oferind rezultate maxime pe termen lung. 

CLINICA TOP SKIN

Tratamente cu acid hialuronic

Îmbunătățirea aspectului estetic al buzelor prin volum sau reconstrucția unor zone cu probleme!