Despre noi

Situată într-o zonă elegantă și ușor accesibilă din București, zona Tei, clinica Top Skin oferă servicii premium de dermatologie estetică, unde puteți descoperi soluții profesioniste pentru problemele dermatologice și puteți beneficia de cele mai noi proceduri estetice, consult dermatologic și estetic medical personalizat și de terapii susținute cu ajutorul celor mai performante echipamente medicale. 

Scopul nostru este să vă ajutăm să redescoperiți frumusețea după ce stresul, oboseala sau trecerea anilor și-au lăsat amprenta pe chipul dumneavoastră și indiferent de sex sau vârstă, să uitați de complexele care v-au însoțit până acum. 

În cadrul clinicii Top Skin efectuăm tratamente de epilare definitivă cu laser Primelase Excellance 4800w, mezoterapie cu Dermapen 4, peeling chimic, corecție a ridurilor cu Botox și acid hialuronic, sau după caz, oferim tratamente dermato-cosmetice personalizate. Echipa noastră de specialiști cu pregătire medicală de top oferă sfaturi estetice dovedite științific, susținute de un plan de tratament personalizat adaptat stilului, timpului și bugetului dumneavoastră. 

Avem o politică deschisă prin care puteți testa gratuit serviciile noastre pentru a vă convinge de calitatea acestora. Top Skin este locul în care tehnologia de top se întâlnește cu frumusețea și știința. Vă așteptăm cu drag!

Echipa medicală

Dr. Roxana Chelaru
Medic Specialist Dermatologie

Dr. Ana Cărbunaru
Medic Specialist Dermatologie

Dr. Iulia Badiu
Medic Specialist Dermatologie

Dr. Leila Ali
Medic Primar Anatomie Patologică

Silvana Bobu
Terapeur Laser