PRP facial

Dacă vrei să scapi de ridurile nazolabiale și să îți păstrezi pielea hidratată și fermă, tratamentul cu acid hialuronic este soluția perfectă. Această procedură estetică te poate ajuta să obții un look mai tânăr și mai proaspăt.

Ce sunt șanțurile nazolabiale

Șanțurile nazolabiale sunt ridurile nazogeniene cunoscute și sub numele de „riduri marionetă”. Ele sunt cauzate de motilitatea zilnică și de pierderea colagenului și elastinei în timp. Dar, cu ajutorul unui acid hialuronic special conceput, aceste riduri fine pot fi umplute, iar aspectul vizibil îmbunătățit.

Acest tratament nu necesită recuperare și are rezultate vizibile imediat, fără efecte secundare, întrucât se introduce o substanță biocompatibilă. În plus, procedura de injectare cu acid hialuronic în zona nasului și a gurii nu este dureroasă, deoarece aceasta se realizează cu ajutorul canulei atraumatice, împreună cu o cremă anestezică.

Deși acidul hialuronic este o substanță prezentă natural în organism, poate fi mai greu de suplimentat odată cu trecerea anilor. Cu toate acestea, fillerele cu acid hialuronic pot fi de mare ajutor pentru corectarea ridurilor, volumizarea pomeților, mărirea buzelor sau conturul mandibular.

Rezultatele pot dura până la 6-9 luni, în funcție de tipul de acid injectat și de hidratarea pielii. Pentru a menține efectele tratamentului, este important să consumați cel puțin 2 litri de lichide zilnic și să vă hidratați pielea cu o cremă bogată în acid hialuronic, lipozomi și SPF.

În plus, alternarea acestui tratament cu volumizarea pomeților cu acid hialuronic poate ajuta la obținerea unui aspect ferm și rejuvenat al pielii

CLINICA TOP SKIN

Terapia vampir PRP

Cea mai modernă metoda de autoîntinerire a pielii cu ajutorul plasmei bogate în trombocite!