Terapia vampir - PRP (Platelet-rich Plasma)

Terapia PRP (Platelet-Rich Plasma) sau terapia vampir este un tratament anti-aging cu plasmă proprie îmbogățită în trombocite, cu eficiență foarte ridicată în rejuvenarea și regenerarea pielii în profunzime, stimularea creșterii firului de păr, repararea diverselor cicatrici. 

Terapia PRP este o procedura nechirugicală, rapidă și minim-invazivă realizată în siguranță de către medicul dermatolog, reprezentând soluția optimă de regenerare și revitalizare cu ajutorul propriului organism.

Tratamentul constă în injectarea de plasmă proprie îmbogățită cu trombocite, obținută din sângele propriu al pacientului în vederea stimulării producției de colagen și de elastină.

Terapia vampir este un tratament revoluționar pentru reducerea ridurilor  fine și a liniilor pielii și pentru îmbunătățirea aspectului acesteia, ajută în procesele de stimulare a creșterii firului de păr în alopecie, în tratarea diverselor cicatrici (în urma intervențiilor chirurgicale sau a celor cauzate de acnee), a vergeturilor, dar și pentru  redarea fermității decolteului, brațelor și gâtului.

Cum se desfășoară terapia vampir

Etapa 1.
Recoltarea sângelui

În prima fază vom recolta o mică cantitate de sânge, necesară pentru separarea plasmei cu trombocite.

Etapa 2.
Centrifugarea

Prin procesul de centrifugare are loc separarea sângelui în componente, din care este preluată plasma cu trombocite, celule bogate în factori de creștere și reparare.

Etapa 3.
Injectarea plasmei

O dată obținută plasma îmbogățită cu trombocite, suntem gata pentru tratarea zonelor stabilite, prin injectarea ei cu ajutorul unui ac fin.

Beneficiile terapiei PRP

  • estompează ridurile fine și cutele pielii
  • întinerește pielea uscată și îi redă un aspect natural, tânăr
  • redă tonusul și îmbunătățește textura pielii de pe corp
  • ajută la vindecarea mai rapidă a plăgilor și a cicatricilor
  • stimulează creșterea părului (în alopecie sau alte cauze ale căderii părului)
  • reduce ridurile de expresie
  • ajută la tratarea vergeturilor
  • elimină urmele post-acnee

Contraindicații

Fiind o procedură care implică un produs 100% al organismului, nu există riscuri imunologice.

Singurele reacții adverse pot fi petele de roșeață sau edem în locurile în care se face injectarea, care dispar de la sine în maximum 2 zile.

Terapia vampir nu este recomandată pacienților cu infecții prezente în zonele de tratament, pacienților care prezintă febră, sau care au boli autoimune sau oncologice.

CLINICA TOP SKIN

Terapia vampir PRP

Primelase HR Excellence 4800W

Terapia vampir PRP

Cea mai modernă metoda de autoîntinerire a pielii cu ajutorul plasmei bogate în trombocite!