Regenerarea părului cu ajutorul PRP

Tratamentul cu PRP poate fi utilizat ca metodă de îmbunătățire a supraviețuirii foliculilor de păr transplantați și pentru a susține recuperarea cu cicatrici minime. Transplantul de păr se poate face chiar într-o singură sesiune de tratament: se colectează foliculii de păr dintr-o zonă donatoare din spatele scalpului și se plasează în zona cu probleme. Deși unele rădăcini transplantate nu pot crește în noul lor mediu, majoritatea se dezvoltă în zona nouă și formează păr în decurs de 3-6 luni. PRP este tratamentul care ajută și susține transplantul de păr.

PRP pentru susținerea transplantului de păr

Tratamentul cu PRP poate fi utilizat ca o metodă pentru a îmbunătăți supraviețuirea foliculilor de păr transplantați și pentru a promova o recuperare cu cicatrici minime, care poate fi realizată prin intermediul PRP. Acest tratament este utilizat în domenii precum medicina sportivă, chirurgia ortopedică, chirurgia dentară și alte specialități medicale și chirurgicale pentru a îmbunătăți procesul de reparație și vindecare a țesuturilor după proceduri chirurgicale sau leziuni.

Trombocitele sunt componentele principale ale PRP și au multiple beneficii în procesul de vindecare. Ele contribuie la formarea cheagurilor de sânge și ajută la crearea unei bariere fizice pentru fluxul de sânge în caz de sângerare. De asemenea, fiecare trombocită este un depozit biochimic de molecule de reglare, semnalizare și factori de creștere, precum factorul de creștere derivat plachetar (PDGF), transformarea factorului de creștere-beta (TGF-b), factorul de creștere endotelială vasculară (VEGF), factorul de creștere epidermică (FEG), factorul de creștere a fibroblastului-2 (FGF-2) și factorul de creștere asemănător insulinei (IGF), care ajută la vindecarea țesuturilor.

CLINICA TOP SKIN

Terapia vampir PRP

Cea mai modernă metoda de autoîntinerire a pielii cu ajutorul plasmei bogate în trombocite!