Ridurile din jurul ochilor

Oricât de mult îți îngrijești tenul, vine o zi când ridurile de la colțul ochilor, numite popular „laba gâștei”, devin vizibile și încep să te preocupe. 

De ce apar ridurile laba gâștei înainte de celelalte riduri?

Odată cu trecerea anilor, pielea noastră suferă unele modificări. Zona din jurul ochilor are o piele mai subțire și mai delicată decât alte zone ale corpului, ceea ce o face mai vulnerabilă la apariția ridurilor. În plus, ridurile laba gâștei sunt cauzate de contracțiile musculare minore care apar de fiecare dată când zâmbim sau râdem.

Există două tipuri de riduri la nivelul laba gâștei: dinamice și statice. Ridurile dinamice, numite și riduri de expresie, sunt cele care apar doar în timpul contracției musculare. Dacă ridurile laba gâștei sunt vizibile doar când zâmbești sau râzi, înseamnă că sunt riduri dinamice. Ridurile statice pot fi vizibile tot timpul, chiar și atunci când nu facem nicio expresie facială.

Dacă vrei să scapi de ridurile nedorite din jurul ochilor, tratamentul cu botox este soluția revoluționară care transformă pielea într-un mod eficient și rapid. Prin oprirea semnalelor nervoase ale mușchilor, injecțiile cu botox pot relaxa mușchii din jurul colțurilor ochilor și pot netezi pielea într-un timp record, cu efecte vizibile în doar câteva zile. Tratamentul în sine nu îți va afecta expresiile faciale, astfel încât vei arăta mereu natural.

CLINICA TOP SKIN

Tratamentul ridurilor cu toxină botulinică

Corectarea, estomparea sau eliminarea completă a ridurilor și liniilor de pe față cu ajutorul Botox!